Producători

Care sunt beneficiile aduse de un distrugator de documente?
Postat de     12-08-2020    0Comentarii
Care sunt beneficiile aduse de un distrugator de documente?

Care sunt beneficiile aduse de un distrugator de documente?


Siguranta documentelor nu este lucru de glumit! Toate institutiile importante si corporatiile cu traditie cunosc aspectul crucial al unui distrugator de documente! In primul rand, maculatura ajunge sa ocupe foarte mult spatiu degeaba, iar in al doilea, exista riscul ca informatii pretioase sa fie insusite de cine nu trebuie.

Prin urmare, tinand cont de faptul ca majoritatea acestor hartii contin date personale, de la nume si prenume, la numarul de telefon, adresa, date bancare si alte informatii sensibile, ele trebuie distruse imediat ce nu mai sunt utile. Fara un distrugator de documente in biroul tau, actele, contractele sau arhivele companiei pot intra pe maini gresite. Risti astfel sa iti expui atat secretele profesionale, cat si identitatea companiei!

Desigur, poti face apel la o firma care se ocupa cu distrugerea documentelor. Insa de ce ai recurge la acest lucru, cand ai alternative mai conveniente la indemana? Poti alege un distrugator de documente pentru compania ta, astfel incat sa te asiguri ca actele importante ale firmei nu pot fi folosite in alte scopuri!

Aceasta responsabilitate poate fi preluata chiar si de angajati! Acestia pot astfel sa asigure protectia datelor sensibile, ca sa nu mai mentionam despre linistea pe care ne-o aduce evitarea oricarui risc! Majoritatea distrugatoarelor de documente pot face fata mai multor coli intr-o singura incarcare, astfel incat nu trebuie sa-ti faci griji in privinta scaderii productivitatii.

Odata ce aparatul este incarcat, angajatul se poate intoarce la birou pentru a-si relua activitatile zilnice. De asemenea, acesta este cea mai buna solutie atat pentru protectia datelor, cat si pentru organizarea eficienta si evitarea dezordinii din birouri. Nimanui nu ii place sa aiba biroul plin cu contracte expirate, documente vechi sau alte acte care nu pot fi aruncate la cosul de gunoi, din motive ce tin de siguranta.


Ce este un distrugator de documente automat?


Fata de distrugatoarele conventionale, care pot transforma in confetti un numar redus de coli, in jur de 10, distrugatoarele automate sunt destinate actiunilor de mai mare amploare, precum distrugerea a catorva zeci de coli in acelasi timp. De exemplu, Rexel Auto+ 60X Cross Cut poate fi incarcat cu pana la 60 de coli de grosime medie, avand in acelasi timp incorporat si un distrugator manual de pana la 5 coli, dedicat sarcinilor rapide! De asemenea, acesta poate distruge si carduri de credit, capse si agrafe de birou, astfel incat nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta acestora!


Cum alegi un model potrivit?


Inainte de a achizitiona un distrugator de documente, este important sa ai in vedere numarul de angajati care vor avea acces la acesta, precum si numarul mediu de coli inutile care se strang zilnic. De asemenea, o alta variabila este si nivelul de securitate al acestora, tradus prin marimea fasiilor rezultate. Cu cat documentele sunt mai importante, cu atat va trebui sa alegi un nivel de securitate crescut, astfel incat hartia sa fie taiata in fasii cat mai mici. De regula, aceasta masura este notata pe scara P, in functie de marimea de taiere a distrugatorului. Aceasta poate varia de la P-1 pana la nivelul Micro-Cut, ultra-sigur, cu un nivel de securitate P-7.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii