Producători

Vestiar metalic - tot ce nu stiai pana acum!
Postat de         0Comentarii
Vestiar metalic - tot ce nu stiai pana acum!

Daca nu ai auzit pana acum de vestiarul metalic, afla ca aceasta piesa de mobilier de birou este extrem de utila in spatiile mari in care apare nevoia depozitarii mai multor obiecte. Alegerea unui vestiar metalic potrivit spatiului in care va fi amplasat poate fi o misiune dificila, intrucat exista o multime de modele pe piata menite sa fie cat mai functionale si mai practice in functie de rolul lor. Utilizat in diverse domenii de activitate, vestiarul metalic poate fi ales in functie de anumite criterii pe care trebuie sa le cunosti inainte de a-l achizitiona. Iata cateva dintre acestea!

Materialul conteaza
Vestiarele pot fi fabricate din diverse materiale, cum ar fi metal, lemn sau plastic. In general, e bine sa optezi pentru un vestiar metalic, intrucat este mai rezistent la uzura si iti asigura o manevrare completa. Spre exemplu, un vestiar metalic cu uzi Z dotat cu butuc cilindric si doua chei pentru fiecare usa va asigura depozitarea in deplina siguranta a mai multor obiecte de valoare. O astfel de piesa de mobilier de birou este fabricata din materiale robuste si rezistente, cum ar fi tabla de otel profilata, cu grosimea de 0,6 mm, fiind securizata extrem de bine. Acest aspect nu este deloc de neglijat, mai ales in cazul in care intentionezi sa cumperi un vestiar metalic pentru o sala de sport sau un hypermarket.

Dimensiunea trebuie sa fie in concordanta cu spatiul
Atunci cand achizitionezi un vestiar metalic este important sa il masori pentru a sti daca se potriveste sau nu cu spatiul in care il vei amplasa. In functie de spatiul disponibil si de volumul de stocare, poti opta pentru: vestiar metalic compact cu 1/2/3 usi, simplu sau cu un perete despartitor, vestiar cusetat sau scolar cu 2/4/6/8 usi.

Dotarile suplimentare reprezinta un avantaj
Pentru a te folosi cat mai mult de un vestiar metalic, e bine sa il achizitionezi cu cat mai multe dotari suplimentare, care iti vor facilita munca. Alege modele cu fante de aerisire in acoperis, suport pentru umbrela cu vas de colectare a apei, suport pentru eticheta pe usa, raft in partea superioara, cu bara pentru umerase si alte dotari. Mai mult decat atat, pentru a evita aparitia ruginei, opteaza pentru un vestiar metalic cu picioare, care sa iti permita sa cureti intotdeauna spatiul de sub el. De asemenea, e bine sa iei in calcul si posibilitatea de a comanda polite suplimentare, in caz de nevoie, atunci cand alegi un furnizor.

Atentie la livrare!
O problema frecventa a pieselor de mobilier de birou de mari dimensiuni este reprezentata de transport. In cazul in care comanzi online un vestiar metalic, asigura-te ca beneficiezi de livrare rapida si gratuita. Astfel, vei economisi timp, bani si energie, resurse pe care le poti folosi cu succes in afacerea ta. De asemenea, asigura-te ca optezi pentru varianta de vestiar metalic gata asamblat, deoarece montarea lui poate fi cu adevarat problematica, in special in cazul in care nu beneficiezi de ajutorul unui specialist in domeniu.

Inainte de a cumpara un vestiar metalic, nu uita ca OfficeClass este partenerul tau de incredere si ca pe site-ul nostru poti gasi produse de inalta calitate la cele mai bune preturi de pe piata.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii