Producători

OfficeClass iti pune la dispozitie cea mai variata oferta de fisete metalice. Alege-l pe cel potrivit pentru tine!
Postat de         0Comentarii
OfficeClass iti pune la dispozitie cea mai variata oferta de fisete metalice. Alege-l pe cel potrivit pentru tine!

Chiar daca la prima vedere fisetele metalice par mult mai putin versatile decat dulapurile metalice, intrucat primele sunt folosite doar pentru documente, iar cele din urma pentru scule, unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene si harti, adevarul este cu totul altul.

Daca ai avut curiozitatea sa accesezi categoria "fiset metalic" de pe site-ul nostru, cu siguranta ai observat cat de diferite sunt zecile de produse pe care le avem in oferta. Nu degeaba OfficeClass este magazinul online nr 1 de papetarie, birotica si obiecte de mobilier din Romania!

Prin urmare, la noi gasesti modele de fiset metalic cu una sau doua usi si una pana la patru polite, fiecare putand suporta intre 35 si 60 de kilograme. In ceea ce priveste dimensiunile, poti opta pentru fisete mici (de 800 x 350 x 600 mm), medii (600 x 400 x 1.800 mm) sau mari (1.000 x 400 x 1.800 mm).

Dupa cum observi, desi sunt gandite sa adaposteasca aceleasi tipuri de materiale, mai precis coli A4, documente, contracte, dosare si bibliorafturi, aceste obiecte de mobilier sunt disponibile in diverse forme si dimensiuni, unele mai inalte si inguste, altele mai joase si late. Astfel, ne asiguram ca vei gasi exact fisetul potrivit preferintelor si nevoilor tale, in functie de specificul si limitarile spatiului in care il vei instala.

Nu in ultimul rand, pentru ca stim cat de important este sa nu cheltui o avere pe obiectele de mobilier si pentru ca oricine apreciaza surprizele, la OfficeClass ti-am pregatit reduceri la fisete metalice si numeroase cadouri! Astfel, anumite modele vin cu 10 bibliorafturi cadou, iar in cazul altora, daca vei cumpara 10 fisete, vei primi unul gratuit!

Iata in continuare unele dintre cele mai apreciate modele de fiset metalic din oferta noastra:

1. Fiset metalic cu 3 rafturi si caseta, 900 x 400 x 1.800 mm

Acest model este fabricat din tabla cu o grosime de 0,7 mm, fiind prevazut cu 3 polite reglabile pe inaltime si seif metalic cu cheie. Fiecare polita poate sustine 40 de kilograme. Pretul este de 935,86 Lei, redus de la 1.144,48 Lei!

2. Fiset metalic cu 4 rafturi, 800 x 350 x 1.800 mm

Realizat dintr-o constructie sudata din otel cu pereti simpli, acest model este destinat utilizarii comerciale si industriale. Acest fiset este dotat cu 4 polite reglabile pe intaltime, fiecare putand suporta pana la 40 de kilograme. Pretul este de 708,45 Lei, redus de la 873,76 Lei!

3. Fiset metalic cu 4 rafturi, 900 x 400 x 1.800 mm

Ultimul, dar nu cel din urma, acest model este vopsit in camp electrostatic de culoare gri, fiind prevazut cu 4 polite reglabile pe inaltime, care pot suporta cate 40 de kilograme. Pretul acestuia este de 794,67 Lei, cu reducere de la 978,35 Lei! Daca alegi sa le comanzi acum, toate aceste fisete iti vor fi livrate in stare complet asamblata!

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii