Panouri despartitoare

Daca ai nevoie de o compartimentare eficienta a spatiului de lucru, alege panourile despartitoare de la Viamond.ro, cu ajutorul carora poti expune prezentari si fotografii, conferind incaperii un design deosebit. Realizate din materiale de cea mai buna calitate, textile sau pasla, panourile despartitoare din oferta noastra sunt exact ce ai nevoi...

Daca ai nevoie de o compartimentare eficienta a spatiului de lucru, alege panourile despartitoare de la Viamond.ro, cu ajutorul carora poti expune prezentari si fotografii, conferind incaperii un design deosebit. Realizate din materiale de cea mai buna calitate, textile sau pasla, panourile despartitoare din oferta noastra sunt exact ce ai nevoie pentru o prezentare de succes. 

O compartimentare eficienta se realizeaza cu ajutorul peretului despartitor acrilic transparent, cu sau fara banda magnetica. Fie ca alegi un perete despartitor cu tabla alba magnetica sau un panou de expunere pliabil Magnetoplan, incaperea in care va fi amplasat va capata un aer special, fiind ideal pentru holurile de intrare in hoteluri, centre de congrese sau sali de conferinta.

 

Misiunea noastra este de a-ti proteja bugetul si a-ti pune la dispozitie solutii eficiente care sa sprijine activitatea de zi cu zi a companiei tale. Avem o experienta de peste 25 ani in domeniu, fiind un partener de incredere pentru firmele cu care am colaborat de-a lungul timpului. 

Comanda acum panouri despartitoare la cel mai bun raport calitate-pret si beneficiaza de nenumarate avantaje: livrare rapida, calitate ireprosabila, bonusuri, vouchere si produse cadou.

Mai multe

Panouri despartitoare

Se afişează 1-16 din 16 articole
Se afişează 1-16 din 16 articole
Monteaza panouri separatoare la birou! Iata de ce! 21/04/2021 18:35:11

Monteaza panouri separatoare la birou! Iata de ce!

Pregateste-te de reintoarcerea angajatilor la sediu prin montarea unor panouri separatoare! Iata de ce! Pandemia declansata acum mai bine de un an a schimbat foarte multe dintre obiceiurile si activitatile personale si profesionale. Acolo unde a fost posibil, companiile au implementat programe permanente de telemunca, insa nu toate domeniile au aceasta posibilitate. Multe echipe inca lucreaza de la sediul firmei, iar dezvoltarea vaccinului a determinat numeroase companii sa elaboreze un plan de intoarcere a angajatilor la sediu. Fie ca urmaresti siguranta, functionalitatea sau ambele aspecte, gama de panouri separatoare pe care o punem la dispozitie poate asigura o multitudine de...

Vezi mai mult