Produse din hartie si plicuri

Viamond.ro, magazinul tau online de birotica si papetarie, iti ofera o gama vasta de produse de papetarie: hartie foto, de copiator, de scris, in role sau pentru imprimante matriciale, role pentru fax si case de marcat, caiete pentru birou, bloc notes-uri, registre, plicuri, etichete autocolante si multe alte produse de la producatori de renume ...

Viamond.ro, magazinul tau online de birotica si papetarie, iti ofera o gama vasta de produse de papetarie: hartie foto, de copiator, de scris, in role sau pentru imprimante matriciale, role pentru fax si case de marcat, caiete pentru birou, bloc notes-uri, registre, plicuri, etichete autocolante si multe alte produse de la producatori de renume mondial!

Produsele de papetarie sunt indispensabile intr-un birou, indiferent ca vorbim despre hartie A4 pentru imprimanta sau xerox, caiete, sau plicuri.

Punem accentul pe un pret corect, calitate ireprosabila si profesionalism in activitatea noastra, iar satisfactia clientilor nostri este prioritatea noastra nr. 1. Pe site-ul Viamond.ro vei gasi o gama larga de produse de papetarie la cel mai bun pret de pe piata,. 

Echipa noastra de profesionisti este mereu pregatita sa iti furnizeze in cel mai scurt timp posibil tot ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea intr-un mod cat mai organizat si mai eficient. Gestioneaza-ti bugetul inteligent alegand Viamond.ro ca singur furnizor de incredere pentru toate produsele de papetarie, hartie si plicuri necesare pentru activitatea de zi cu zi din cadrul firmei tale. La noi vei avea parte de servicii ireprosabile si vei putea alege produse de papetarie realizate de cele mai cunoscute branduri. De asemenea, vei beneficia de livrare rapida, avand propriul parc auto si colaborand cu cele mai profesioniste firme de curierat rapid. In plus, te vei bucura de bonusuri, vouchere si produse cadou.

Mai multe

Produse din hartie si plicuri

Subcategorii

  • Hartie de copiator si cartoane

    Hartia A4 este produsul de papetarie cel mai important in activitatea de zi cu zi a unei firme, fiind elementul constituent de baza al oricarui document formal! Pe site-ul Viamond.ro gasesti oferte avantajoase la hartie A4 si A3 multifunctionala, de care are nevoie orice persoana care lucreaza intr-un birou. La noi gasesti hartie de cea mai buna calitate pentru copiatoare, imprimante laser si inkjet. 

    Hartia pentru copiator sta la baza celor mai simple operatiuni si activitati din cadrul unei organizatii. Cand vine vorba de un banal top de hartie, calitatea face cu adevarat diferenta intre o imprimare excelenta si una deplorabila. Iar noi iti oferim hartie de cea mai buna calitate, la cele mai bune preturi!

    Pe langa hartie A4 si A3 pentru copiator, pe site-ul Viamond.ro mai gasesti si alte produse de papetarie, precum: carton mat, lucios, superlucios in formate: A4, A3, A3+ si SRA3 de la producatori de prestigiu: Xerox, Mondi, Double A sub diferite marci: Xerox Business, Transit, Colotech Eurobasic, etc.

    Alege-ne ca unic furnizor de produse de papetarie si birotica si bucura-te de cel mai bun raport calitate-pret de pe piata! Studiaza oferta noastra de hartie A4 si A3 de copiator, precum si de cartoane in diverse formate si contacteaza-ne sau plaseaza o comanda online! Iti oferim livrare rapida, iar transportul este gratuit daca valoarea comenzii depaseste 299 de Lei. 

  • Role hartie plotter

    Esti in cautare de role de hartie pentru plotter? La Viamond.ro te asteapta o oferta variata de hartie in role si formate mari (A1, A1+, A2, A3, A0, A0+ si A0++) sau coala (A0, A1, A2), la cel mai bun raport calitate-pret. 

    Hartia pentru plotter in role si formate mari de la Viamond.ro asigura o imprimare impecabila, chiar daca dimensiunile sunt mai mari decat cele standard. Astfel, rolele de hartie sunt ideale pentru diverse aplicatii precum plansele, lucrarile de cadastru, prezentari, schite sau fise tehnice. Asadar, daca ai nevoie de astfel de produse de papetarie, Viamond.ro este locul potrivit de unde sa le achizitionezi. 

    Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie oricand pentru a-ti asigura produsele de papetarie necesare biroului tau! Avand peste 25 ani de experienta in domeniu, Viamond.ro te ajuta sa iti protejezi bugetul, oferindu-ti tot ce ai nevoie in materie de birotica si papetarie! Iti oferim produse de calitate la preturi fara concurenta, livrare rapida prin intermediul propriului parc auto sau curierat rapid, bonusuri, vouchere si produse cadou.

    Comanda acum hartie in role si formate mari pentru plotter si beneficiaza de livrare gratuita pentru comenzi de minim 299 de Lei!

  • Hartie pentru imprimante matriciale

    Viamond.ro, magazin de birotica si papetarie cu 25 ani de experienta pe piata, iti pune la dispozitie hartie pentru imprimanta matriciala de cea mai buna calitate. Alba sau color, in 4, 3, 2 sau un singur exemplar, hartia pentru imprimanta matriciala este ideala pentru a tipari facturi rapid si eficient. 

    "Produse de calitate la preturi fara concurenta" este motto-ul nostru. Plaseaza o comanda de minimum 299 de Lei si vei beneficia de livrare gratuita!

  • Hartie de scris

    Viamond.ro, partenerul de incredere al firmelor din Romania de mai bine de 25 ani, iti ofera hartie A4 de scris de cea mai buna calitate, la preturi imbatabile! Poti alege intre topuri de 500 sau 1000 coli, in functie de nevoi, hartia A4 fiind perfecta pentru notite, cereri, referate si alte documente care implica scrisul de mana. 

    Pentru orice tip de hartie ai avea nevoie sau alte produse de papetarie, apeleaza cu incredere la Viamond.ro! Echipa noastra de specialisti si-a asumat misiunea de a-ti proteja bugetul si a-ti oferi cel mai bun raport calitate/pret de pe piata, pentru ca firma ta sa isi desfasoare optim activitatea. Mai mult, comandand de pe Viamond.ro ai parte de multe alte beneficii: livrare rapida si gratuita pentru comenzi mai mari de 299 de Lei, bonusuri, vouchere si produse cadou. 

  • Role fax, role casa de marcat

    Pe site-ul Viamond.ro gasesti cea mai vasta oferta de produse de papetarie si birotica, incluzand role pentru casa de marcat si role de fax din hartie de cea mai buna calitate! Acestea sunt disponibile in mai multe variante, de diferite lungimi si latimi si sunt ideale atat pentru case de marcat cat si pentru faxuri simple sau termice. 

    Avem o experienta de peste 25 ani in domeniu si suntem alegerea a mii de companii din Romania! Comanda produse de papetarie de pe site-ul nostru si bucura-te de livrare gratuita pentru orice comanda ce depaseste 299 de Lei!

  • Notes-uri adezive, cuburi de hartie

    Pentru a-ti organiza mai eficient activitatile zilnice de la birou si a avea mereu la vedere taskurile prioritare, foloseste-te notite adezive! La Viamond.ro, magazinul de papetarie si birotica dedicat performantei firmei tale, vei gasi notite adezive in diverse forme si culori, in suport/dispenser sau simple, pentru a te ajuta sa oferi biroului tau un aspect placut si organizat in acelasi timp. 

    Protejeaza-ti bugetul optand pentru un singur furnizor care sa iti asigure necesarul de produse de papetarie. Viamond.ro iti pune la dispozitie o oferta vasta de post it-uri si cuburi de hartie la cel mai bun raport calitate-pret. In plus, beneficiezi de livrare rapida in toata tara, bonusuri, vouchere, produse cadou si transport gratuit pentru comenzi a caror valoare este de minim 299 de Lei!

  • Caiete pentru birou

    Pe site-ul Viamond.ro gasesti o gama diversificata de caiete pentru birou, la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, pe care le poti comanda online chiar acum!

    Viamond comercializeaza caiete pentru birou cu design simplu sau in diverse culori, cu spirale, elastic, coperti rigide, dictando, cu patratele sau liniute, in format A4, A5, A6, pentru toate bugetele si buzunarele! Caietele pentru birou de pe Viamond.ro se remarca prin calitatea exceptionala, garantata de producatori de renume precum Leitz, Oxford, Faber sau Forpus. 

    Alege produse de papetarie de pe Viamond.ro si fa o investitie inteligenta, protejandu-ti bugetul in acelasi timp! In plus, pentru orice comanda ce depaseste suma de 299 Lei, transportul este gratuit. 

  • Tipizate

    Asigura-ti necesarul de produse de papetarie si tipizate de la Viamond.ro si bucura-te de cea mai avantajoasa oferta la facturiere, avize, bonuri de consum sau transfer, borderouri, balante de verificare, carnete pentru protectia muncii si multe altele! Aici gasesti absolut orice material tipizat necesar in documentatia unei firme!

    Prin preturi deosebit de avantajoase, calitate exceptionala si profesionalism, Viamond.ro este furnizorul tau de incredere cand vine vorba de produse de papetarie si birotica. Comanda acum tipizate de la Viamond.ro in valoare de minimum 299 Lei si vei beneficia de livrare gratuita si rapida!

  • Plicuri din plastic

    Mapele din plastic fac parte din gama de produse de papetarie si birotica ideale pentru transportul si protejarea documentelor! 

    Fiind indispensabile oricarui birou, mapele din plastic sunt produse de care orice organizatie are nevoie in activitatea de zi cu zi. In era informationala a secolului XXI, documentele si contractele in format fizic inca sunt importante pentru o firma, asadar acestea trebuie protejate atunci cand sunt depozitate sau transportate, cu ajutorul unor mape din plastic de la Viamond.ro, care sunt disponibile atat in format A4, cat si in format A5. 

    Comanda online de pe Viamond.ro plicuri si mape din plastic in format A4 sau A5 cu arici, capsa sau buton! Livrare in cel mai scurt timp, in toata tara si transport gratuit pentru comenzi de minimum 299 de Lei!

  • Plicuri din hartie

    Plicul de hartie este unul din cele mai simple produse de papetarie, fiind in acelasi timp unul din cele mai utilizate in activitatea de zi cu zi a unui birou. La Viamond.ro, magazine cu 25 de ani experienta in domeniu, gasesti plicuri de hartie de toate dimensiunile si tipurile. 

    In functie de tipul documentelor pe care le protejeaza si tipul de sigilare, exista mai multe tipuri de plicuri de hartie: plicuri C4 (pentru documente in format A4), plicuri C5 (pentru documente in format A5 sau A4 indoite pe jumatate), C6 (ideale pentru carti postale si materiale de publicitate), plicuri DL (pentru bancnote), plicuri cu burduf (pentru un volum mai mare de documente), siliconice, autoadezive si gumate. 

    Fie ca ai nevoie de plicuri din hartie alba sau colorata, simple, kraft, gumate, cu burduf sau antisoc, la noi vei gasi cu siguranta produse potrivite necesitatilor tale. 

    Beneficiaza de cea mai buna oferta de plicuri de hartie si plaseaza o comanda acum! Daca valoarea acesteia depaseste 299 Lei, iti oferim livrare gratuita, in cel mai scurt timp!

  • Plicuri adezive portdocumente pentru colete

    Folosind plicurile autoadezive de la Viamond.ro, magazinul nr. 1 de papetarie si birotica, documentele care insotesc coletele pot fi livrate in siguranta. In oferta noastra vei gasi plicuri autoadezive portdocumente pentru orice tip de format: A4, A5, C6, DL. 

    Comanda acum plicuri autoadezive pentru colete de la Viamond.ro, la cel mai bun raport calitate-pret. Gama noastra include produse de papetarie de cea mai buna calitate, de la producatori de renume international. In plus, iti oferim livrare rapida prin intermediul propriului parc auto sau curierat rapid, bonusuri, vouchere si produse cadou. Comanda acum de minimum 299 Lei si transportul este din partea noastra!

  • Hartie autocopiativa

    Viamond.ro, partenerul de incredere al firmelor de peste 25 ani, iti ofera o gama variata de hartie autocopiativa si indigo, de la producatori consacrati: Xerox, Pelikan, Swan sau Kores. 

    Facilitand transferul informatiilor de pe o coala pe alta, hartia autocopiativa este perfecta pentru a obtine usor si rapid mai multe exemplare din formulare de comanda, facturi, chitante sau avize. Alegand produsele de papetarie si birotica de la Viamond.ro, esti sigur ca beneficiezi de calitate la un pret avantajos!

    Scopul nostru este de a-ti proteja bugetul punandu-ti la dispozitie produse de papetarie si birotica la cel mai bun raport calitate-pret, pentru ca business-ul tau sa functioneze optim! In plus, la Viamond ai parte de multe alte beneficii: livrare rapida si gratuita pentru comenzi mai mari de 299 de Lei, vouchere si produse cadou. 

  • Calc, hartie milimetrica

    La Viamond.ro gasesti cea mai buna oferta la hartie calc si hartie milimetrica, de calitate premium. Produsele sunt disponibile in format A4 si A3, la cele mai avantajoase preturi! Ideala pentru desenul tehnic in creion sau tus, hartia de calc de la Viamond.ro este una din cele mai calitative, fiind in acelasi timp rezistenta la stersaturi. 

    Viamond.ro, magazinul tau preferat de papetarie si birotica iti pune la dispozitie o gama larga de hartie milimetrica, in diverse culori. Realizata din hartie alba, fara celuloza, liniata orizontal si vertical din milimetru in milimetru, acest tip de hartie se adreseaza celor care realizeaza desene tehnice in creion sau tus sau pentru trasarea graficelor si a diagramelor.

    Descopera gama noastra diversificata de produse de papetarie, numai la Viamond.ro! Plaseaza acum o comanda si bucura-te de calitate premium la cele mai avantajoase preturi!

  • Etichete autoadezive si autocolante

    Studiaza oferta Viamond.ro de produse de papetarie si birotica si descopera o gama variata de etichete autoadezive si autocolante albe, colorate sau transparente, cu colturi drepte sau rotunde, in format A4, A3, SRA 3 sau rola, de la producatori consacrati precum Apli, Xerox, Optima, Etilaser, Jetlascop sau Forpus. 

    In completarea ofertei de etichete autoadezive, Viamond.ro iti ofera si autocolante din poliester, aparate pentru etichetare si etichete pentru CD-uri si DVD-uri. 

    Tot ce trebuie sa faci este sa alegi dimensiunea si cantitatile dorite, conform necesitatilor biroului tau, si sa plasezi o comanda pe care echipa Viamond.ro o va onora in cel mai scurt timp. Pentru comenzi a caror valoare depaseste 299 de Lei, livrarea este gratuita. 

  • Hartie foto

    Pentru ca cele mai frumoase si mai importante momente din viata ta, fie de acasa sau de la birou, sa fie imortalizate asa cum trebuie, ai nevoie de hartie foto Kodak de la Viamond.ro, partenerul tau de incredere cu peste 25 ani de experienta in domeniu. Mata sau lucioasa, hartia foto din oferta Viamond.ro are o calitate exceptionala.

    Viamond.ro este un magazin de papetarie si birotica ce pune accentul pe calitatea produselor comercializate si ofera preturi avantajoase pentru clienti, gandindu-ne mereu la bugetul acestora.

    Economiseste timp, bani, energie, comandand online de la Viamond.ro!

  • Cartoane speciale pt. carti de vizita

    O carte de vizita reusita este esentiala atunci cand ne dorim sa facem o prima impresie pozitiva, fiind o semnatura personala, precum si o oglinda a imaginii nostre ca profesionisti. Pentru a te asigura ca ai o imagine favorabila in fata partenerilor de business, alege un carton pentru carti de vizita de o calitate superioara si o culoare impecabila.

    Oferind-o colaboratorilor, clientilor sau chiar prietenilor, cartea de vizita se poate dovedi extrem de utila in multe situatii cotidiene! De aceea, Viamond.ro, magazin online de papetarie si birotica, te sustine in acest demers, punandu-ti la dispozitie cartoane pentru carti de vizita la cel mai bun raport calitate-pret, concepute special pentru imprimante inkjet sau laser. 

    Comanda online de minimum 299 Lei de pe Viamond.ro si bucura-te de livrare gratuita, vouchere si produse cadou!

  • Bloc notes-uri, registre, repertoare

    Viamond.ro, unicul tau furnizor de papetarie si birotica, iti ofera o gama larga de blocnotes-uri si caiete de notite multifunctionale, registre si repertoare in diverse design-uri, culori si dimensiuni. Alege in functie de nevoile tale si de bugetul tau dintr-o oferta larga de produse de calitate la preturi fara concurenta! Te asteptam sa descoperi site-ul nostru si sa alegi solutia optima pentru succesul de zi cu zi al companiei tale!

    Plaseaza acum o comanda de minimum 299 de Lei pe Viamond.ro si noi iti vom livra gratuit si in cel mai scurt timp blocnostes-uri, caiete, registre si repertoare la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata!

pe pagină
Se afişează 1153-1188 din 1218 articole
Se afişează 1153-1188 din 1218 articole
Cu ce se curata markerul permanent? 15/02/2022 11:02:14

Cu ce se curata markerul permanent?

Copiii sunt cei care lasa urme cu marker peste tot, insa si adultii mai pot gresi cateodata. Din fericire, astazi, petele de marker nu mai reprezinta o problema, pentru ca exista cateva solutii simple, care te ajuta sa le indepartezi sigur si rapid. Poate o sa ramai uimit de faptul ca si markerul permanent poate fi curatat in mod eficient, daca tii cont de cateva trucuri. Vrei sa stii cu adevarat cu ce se curata markerul permanent? Afla in cele ce urmeaza! Fie ca ai urme de pete pe pereti, covoare, mobila sau parchet, acum poti scapa imediat de ele. Copiii sunt foarte familiarizati cu tipurile de markere, avand in vedere ca le folosesc la scoala pentru a scrie pe tabla, dar si acasa...

Vezi mai mult
Lista rechizite clasa 1. Copilul tau invata mai usor cand are tot necesarul 15/02/2022 10:50:06

Lista rechizite clasa 1. Copilul tau invata mai usor cand are tot necesarul

Clasa I este o provocare nu doar pentru prichindeii care pasesc timid pe drumul vietii, ci si pentru parinti. Daca vrei ca micutul sa fie pregatit, arunca un ochi peste lista de rechizite clasa 1 si vezi ce ii lipseste. Ajuta-l pe copil sa mearga pregatit la ore si fara stres, astfel incat sa se concentreze numai pe invatat si joc. Pregatirea ghiozdanului si bifarea intregului necesar pentru desfasurarea orelor si realizarea temelor nu trebuie sa fie un stres in plus, nici pentru tine, nici pentru copilul tau. Officeclass.ro are o gama diversa de rechizite scolare din care iti poti achizitiona intreaga lista de rechizite clasa 1, solicitata de cadrele didactice. Daca vrei ca si copilul...

Vezi mai mult
Mereu la moda! Situatii cand ai nevoie de un calculator de birou! 24/11/2021 16:06:08

Mereu la moda! Situatii cand ai nevoie de un calculator de birou!

Desi ar putea parea un obiect de domeniul trecutului, un calculator de birou isi va dovedi utilitatea in mai multe situatii decat ti-ai putea imagina. De obicei, asociem un astfel de echipament doar cu anumite profesii sau ocupatii, cum ar fi cea de economist, contabil sau elev, insa adevarul este ca sunt nenumarate circumstantele in care produsul in cauza va face diferenta. In acest articol, "facem dreptate" pentru device-ul de pe vremea parintilor nostri, echipat cu butoane mari si colorate. In primul rand, un calculator de birou este un echipament dedicat, iar tot ce face acesta, scopul pentru care este construit, este sa afiseze rezultatul calculelor efectuate de catre utilizator....

Vezi mai mult