Tehnica de birou si accesorii it

A avea un job "de birou" nu se limiteaza doar la a te pricepe la lucrul cu cifre si documente. Munca de birou are si o latura tehnica, ce implica folosirea unor produse de birotica si instrumente specifice. Pentru ca produsele de papetarie sa se transforme in documentele companiei tale, acestea trebuie pregatite si procesate pentru a putea fi or...

A avea un job "de birou" nu se limiteaza doar la a te pricepe la lucrul cu cifre si documente. Munca de birou are si o latura tehnica, ce implica folosirea unor produse de birotica si instrumente specifice. Pentru ca produsele de papetarie sa se transforme in documentele companiei tale, acestea trebuie pregatite si procesate pentru a putea fi organizate si utilizate cat mai eficient posibil. Astfel, orice birou are nevoie de un distrugator de documente, o ghilotina pentru hartie sau diverse accesorii pentru indosariere. 

Pe Viamond.ro vei gasi cea mai vasta oferta de aparatura de birou si accesorii IT. In functie de nevoile tale de business, poti alege distrugatoare de documente, ghilotine, aparate de indosariat, trimmere, coperti, laminator, accesorii pentru tablete si smartphone, genti de laptop si multe alte produse. 

Ne dorim sa contribuim la succesul companiei tale si sa perfectionam viitorul impreuna! Cercetam piata in permanenta pentru a-ti oferi cele mai noi produse si a ne completa oferta de papetarie si birotica cu cele mai utile instrumente tehnice de birou. Gestioneaza-ti bugetul cu atentie si beneficiaza de cele mai bune preturi, doar la Viamond.ro!

Mai multe

Tehnica de birou si accesorii it

Subcategorii

  • Distrugatoare documente

    Pastreaza confidentialitatea documentelor de care nu mai ai nevoie, cu ajutorul unui distrugator de documente! Pe site-ul Viamond.ro vei gasi echipamente pentru distrugerea documentelor, de cea mai buna calitate, astfel incat biroul si actele de care nu mai ai nevoie sa fie in siguranta! Distrugatoarele pentru documente nu se limiteaza la hartii, ci sunt folosite si pentru CD-uri, DVD-uri, carduri sau chiar capse.

    Pe site-ul Viamond.ro vei gasi o gama larga de produse de diferite capacitati, tipuri sau niveluri de securitate. Consulta fisa tehnica a fiecarui model si alege-ti un distrugator de documente adaptat nevoilor tale! Asiguram livrare rapida si gratuita pentru orice comanda de minimum 299 de Lei, prin propriul parc auto sau prin firme de curierat rapid.

  • Trimmere pentru hartie

    Lucrezi intr-un mediu in care folosesti multe documente? Indosarierea si taierea colilor ti se pare o sarcina dificila, care iti ocupa mult timp? Foloseste un trimmer pentru hartie, care iti va usura semnificativ munca!

    Aceste aparate sunt perfecte pentru taierea corecta a colilor de hartie, a laminatelor si a pozelor. Majoritatea modelelor prezente pot taia pana la 1mm (aproximativ 10 coli), ajutand astfel la organizarea si indosarierea documentelor.

    Comanda acum un trimmer de hartie de pe Viamond.ro si te bucuri de livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 299 de Lei! Plata in rate cu cardul, fara dobanda! Pentru mai multe detalii, o echipa profesionista iti sta la dispozitie online sau telefonic.

  • Ghilotine pentru hartie

    Alege o ghilotina pentru hartie dintr-o gama vasta de produse, atat pentru birou cat si pentru acasa! Calitatea lamei si manerele ergonomice ofera o taiere precisa a colilor de hartie sau a fotografiilor. Pe site-ul Viamond.ro vei gasi produse realizate de branduri de top precum Kobra, Dahle, KW trio, Fellowes, RC System, M+R etc. In plus, avem cele mai bune preturi de pe piata!

    Modelele de ghilotina pentru hartie din gama noastra sunt dotate cu sisteme de protectie, pentru a evita riscul unui accident si accepta formaturi de hartie de la A2 pana la A5, avand modalitati diferite de prindere a hartiei.

    Cu peste 25 de ani de experienta in domeniu, magazinul Viamond.ro te asteapta cu preturi imbatabile si multe alte beneficii: plata in rate fara dobanda, vouchere si produse cadou, livrare rapida si gratuita pentru orice comanda de minimum 299 de Lei. 

  • Aparate de indosariat

    Aparate de indosariat

  • Coperti, inele si accesorii pentru indosariere

    Pentru un birou organizat, ai nevoie de documente bine ordonate, iar cea mai usoara metoda este sa le indosariezi. De aceea, pe langa o gama foarte variata de aparate de indosariere, iti oferim acum si accesoriile perfecte pentru ca totul sa mearga ca pe roate: coperti pvc transparente sau color, coperti din carton lucios sau imitatie piele, coperti pentru indosariere termica, inele din plastic de marimi si capacitati diferite, inele din metal sub forma de spire sau bobina, agatatori metalice pentru calendare, etc.

    Iti oferim livrare rapida prin intermediul propriului parc auto sau a serviciilor de curierat rapid. In plus, beneficiezi de bonusuri, vouchere si produse cadou. Livrarea este gratuita pentru orice comanda de minim 299 Lei. 

  • Aparate pentru laminat si lacuit uv

    Iti trebuie un aparat pentru laminat si lacuit UV, de cea mai buna calitate? Ai ajuns in locul potrivit!

    Te asteptam cu o gama larga de laminatoare de toate marimile, pentru folosit atat acasa cat si la birou, practice si cu un design modern! Poti proteja acum documente, crea ecusoane, mape, meniuri si multe altele.

    Misiunea noastra este de a-ti furniza produse de cea mai buna calitate! De aceea, iti oferim o serie de avantaje indispensabile: Livrare rapida si gratuita, la comenzi care depasesc pragul de 299 de Lei, bonusuri, vouchere cadou si multe altele! De asemenea, consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri, cu profesionalism si amabilitate!

    Viamond.ro - produse si servicii de cea mai buna calitate!

  • Folii si role pentru laminare

    Pe site-ul nostru poti gasi folii pentru laminare si role, de la producatori de top, precum Artter, Fellowes, Leitz, Optima sau Opus. Perfecte pentru orice proiect, acestea au grosimea cuprinsa intre 25 si 250 de microni, fiind compatibile cu toate aparatele noastre de laminat. In formate diferite, A3, A4, A5, poti gasi acum folii laminare si role la cele mai avantajoase preturi!

    Incearca si tu produsele Viamond.ro si bucura-te de ofertele speciale de preturi! De peste 25 de ani suntem alegerea companiilor din Romania!

  • Aparate pentru biguit si microperforat

    Cumpara aparat de biguit si microperforat de calitate superioara, pentru diferite capacitati, de la Viamond.ro, magazin de birotica si papetarie din Bucuresti!

    Produsele sunt destinate finisarii materialelor grafice, avand formate si dimensiuni diferite, fiind ideale in tipografii, magazine de print sau agentii de publicitate. Aparatele pentru biguit si microperforat sunt construite fie din metal, fie din alte materiale de calitate, foarte rezistente!

    Consulta oferta noastra si cere sfatul specialistilor pentru a alege un aparat de biguit si microperforat potrivit pentru tine! Iti stam la dispozitie pentru orice fel de detalii!

    Comanda acum si profita de livrarea rapida! Viamond.ro - cel mai bun partener in materie de produse de papetarie si birotica!

  • Aparate de faltuit

    Beneficiind de o constructie integrala din metal dur, aparatele de faltuit se bucura de stabilitate si rezistenta in timp. 

    Calitatea garantata a produselor Viamond vine in urma experientei acumulate in cei 25 de ani de existenta. Astfel, specialistii nostri iti pot oferi consultanta in vederea achizitionarii unui aparat de faltuit perfect pentru tine!

    Nu ezita si alege Viamond.ro chiar astazi! Te asteptam cu o gama diversa de aparate de faltuit automate si semiautomate, vouchere si bonusuri. In plus, ai parte de livrare rapida si gratuita la comenzile de peste 299 de Lei!

  • Aparate de taiat carti de vizita, rotunjit colturi si inseriere documente

    Oferta noastra pentru aparate de taiat carti de vizita, rotunjit colturi si inseriere documente cuprinde inseriator automat cu 6 sau 12 cifre KW Trio, Reiner, aparat pentru taiat carti de vizita Smart, aparat de rotunjit colturi Warrior, Unitec, etc. In plus, pe site-ul nostru vei gasi si diferite accesorii, precum cutite de schimb, minirotunjitor de colturi, perforator si multe altele!

    Te asteptam cu echipamente complete de birotica, papetarie, accesorii IT si mobilier de birou, la cele mai bune preturi de pe piata! Alege Viamond si beneficiaza de sfaturile specialistilor nostri cu peste 25 de ani in domeniu!

    In plus, te asteptam cu oferte speciale, bonusuri si vouchere cadou!

  • Aparate pentru gaurit si perforat

    Alege un aparat pentru gaurit sau un perforator de hartie de cea mai buna calitate! Iti punem la dispozitie aparate manuale, electrice sau multifunctionale, precum si accesoriile aferente. Ne poti contacta in vederea produselor, iar noi te vom consilia, astfel incat tu sa faci cea mai buna achizitie pentru compania ta! Alege Viamond - magazin cu peste 25 ani de experienta in domeniu!

    Te asteptam cu multe bonusuri si vouchere cadou, iar in plus, vei avea parte de livrare gratuita la comenzile ce depasesc suma de 299 de Lei. Contacteaza-ne chiar azi si vei beneficia de cel mai bun pret, dar si de posibilitatea platii in rate cu cardul, fara dobanda!

  • Capsatoare electrice din rola

    Daca esti in cautarea unui capsator profesional, alege capsatoare electrice din rola de pe site-ul nostru! Ai la dispozitie o gama atent selectionata ce include produse de calitate, asa ca nu ezita si alege-ti un capsator profesional. Produsele sunt destinate tipografiilor, print-shopurilor sau agentiilor de publicitate.

    Avand peste 25 de ani de experienta in domeniu, Viamond iti ofera bonusuri si oferte speciale la toate produsele! Nu mai sta pe ganduri si comanda chiar azi, ca sa profiti de livrarea gratuita si rapida la comenzile de peste 299 de Lei!

    Viamond - cel mai bun partener in materie de produse de birotica si accesorii!

  • Aparate pentru executat brosuri

    Te invitam sa te alaturi familiei Viamond, unic furnizor pentru necesarul de papetarie, birotica si mobilier de birou al firmelor din Romania, cu experienta de peste 25 de ani!

    Ai nevoie periodic sa executi brosuri? Atunci cu siguranta vei dori sa afli care este oferta noastra de aparate pentru executat brosuri! Alege un echipament multifunctional semiautomat pentru capsare si faltuire, ce poate executa o brosura in cateva secunde. Vizualizeaza caracteristicile produselor disponibile pe site si alege varianta cea mai potrivita pentru tine!

    Comanda de pe Viamond.ro si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim, printre care si livrarea gratuita pentru orice comanda mai mare de 299 Lei!

  • Aparate pentru transfer folio, embosare si timbru sec

    In cazul in care ai nevoie sa personalizezi agende, carti de vizita, invitatii sau obiecte din piele, poti folosi cu incredere aparate pentru transfer folio, embosare si timbru sec de la Viamond! Ofertele sunt diverse, incepand cu aparate entry-level, ideale pentru felicitari, aplicare sigle etc., pana la aparate destinate tipografiilor mari. 

    Pentru a face alegerea perfecta, nu ezita sa contactezi specialistii nostri, care iti stau oricand la dispozitie cu detalii suplimentare! De la centre de copiere, legatorii, tipografii mici si medii sau centre de tipar, clientii nostri au fost multumiti de calitatea produselor livrate!

    Incearca si tu ultimele modele de aparate, precum Echipamentul Unitec TJ90 sau Aparatul pentru transfer folio, embosare si timbru sec Uni TJ 368, potrivit pentru tipografiile mici si medii. Alege garantia calitatii si comanda chiar acum de la Viamond!

  • Aparate pentru gravat

    Suntem la dispozitia ta, cu modele de aparate de gravat pentru orice tip de suprafata: pal, pvc, piatra, metal, etc. Alege dintr-o gama suprinzatoare de aparate de gravat mecanice sau laser, precum si accesorii pentru gravare, cu multiple operatii.

    Iti venim in ajutor cu cele mai bune solutii pentru afacerea ta, la cele mai competitive preturi de pe piata. Consulta oferta noastra de produse si bucura-te de calitatea serviciilor noastre!

    Alege Viamond si ai parte de transport gratuit oriunde in tara pentru comenzi de minim 299 Lei!

  • Aparate pentru albume foto, coperti rigide si consumabile

    Creeaza coperti de cea mai buna calitate si albume de fotografii care incanta pe oricine! Te asteptam pe site-ul nostru cu o vasta oferta de aparate pentru albume foto si carti uni, coperti rigide si statii de legare, prese manuale si consumabile.

    Acestea sunt doar o parte din produsele pe care le gasesti la Viamond! Ne recomanda cei peste 25 de ani petrecuti in acest domeniu pe piata romaneasca.

    Pentru orice intrebari sau detalii, apeleaza cu incredere la specialistii nostri. Acestia iti vor oferi consultanta necesara pentru a-ti alege produsul potrivit. Nu uita nici de livrarea gratuita pentru comenzi de peste 299 de Lei!

  • Prese pentru transfer termic si consumabile sublimare

    Obtine imprimeuri spectaculoase cu o presa termica. Cu actionare pneumatica, plana sau tip combo, avantajele unei prese pentru transfer termic de la Viamond se vor vedea in calitatea produselor imprimate. Poti personaliza acum cu succes cani, sepci, puzzle-uri si multe altele. Nu uita nici de accesoriile necesare, precum cerneala pentru sublimare sau folia de protectie din teflon.

    Alege Viamond.ro, magazin de birotica si papetarie cu peste 25 de ani de experienta pe piata din Romania. Avem preturi speciale la toate produsele, oferim bonusuri si vouchere cadou! 

  • Detectoare (testere) bancnote, numaratoare bancnote

    Lucrezi intr-un mediu cu multi bani cash? Alege o masina de numarat bani care nu da niciodata gres! Economisesti timp si bani, avand garantia calitatii Viamond.

    Iti este teama sa nu primesti bani falsi? Alege un detector (tester) bancnote false, tavi si sertare pentru bani, pentru ca afacerea ta sa fie intotdeauna sigura. Beneficiezi acum de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 299 de Lei la detectoare (testere) bancnote sau masini de numarat bani! Profita chiar acum de preturile reduse si comanda online, de pe site-ul Viamond! 

  • Calculatoare de birou

    Cu totii am folosit calculatoare de birou sau de buzunar si ne-am bucurat de eficienta lor. Acum ai parte de cele mai noi modele, de la calculatoare stiintifice, calculatoare de buzunar cu etui sau cu ecran rabatabil. De capacitati diferite si in culori atractive, calculatoarele de birou de la Viamond asteapta sa fie descoperite!

    Efectueaza rapid calcule complicate sau formule matematice! Te asteptam cu o oferta imbatabila! Tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi produsul potrivit, iar noi ti-l vom livra rapid si in siguranta, oriunde te-ai afla!

    Iti garantam calitatea produselor noastre, bazandu-ne pe cei 25 de ani de experienta in domeniul biroticii si papetariei. Alege Viamond!

  • Suporturi si mape medii de stocare

    Depoziteaza cu usurinta CD-urile sau DVD-urile in suporturi sau medii de stocare de calitate. Practice si cu un design elegant, solutiile pentru organizare si depozitare de la Viamond sunt tot ce ai nevoie pentru a-ti usura munca!

    Consulta acum oferta noastra completa si alege produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Ai garantia calitatii, Viamond fiind unic distribuitor de produse de birotica si papetarie de peste 25 de ani!

    Viamond.ro - Produse de calitate la preturi fara concurenta!

  • Produse de curatare si accesorii it

    Un produs bine intretinut isi va pastra mai bine valoarea in timp. De aceea ti-am pus la dispozitie o multitudine de produse de curatare PC si accesorii IT de calitate exceptionala! Alege dintr-o oferta impresionanta de seturi si spray-uri pentur curatare, gel-uri antibacteriene, mouse pad-uri, servetele pentru curatarea ecranului sau suporturi ergonomice pentru laptop-ul tau!

    La Viamond ai parte de garantia calitatii, fiind unic furnizor de produse de papetarie si birotica cu peste 25 de ani in domeniu. Comanda online si ai parte de livrare rapida la orice produs!

  • Prese pentru productie insigne

    Alege Viamond si beneficiaza de cea mai moderna aparatura pentru biroul sau compania ta. Iti punem la dispozitie aparate de ultima generatie, precum stanta metalica pentru productie insigne rotunde, de diverse marimi, presa pneumatica pentru productie insigne, stanta metalica pentru taiere insigne si multe altele!

    Cauta pe site ofertele complete si bucura-te de reducerile de preturi! Specialistii Viamond iti stau la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri ai avea.

    Viamond.ro - Lider in aparatura de birotica si papetarie, de peste 25 de ani!

  • Aparate de etichetare si accesorii pentru aparate de etichetare

    Creste eficienta productiei cu aparate de etichetare moderne, precum si accesorii pentru aparate de etichetare, la preturi fara concurenta! Opteaza pentru un cartus inteligent Leitz cu etichete din plastic, sau un sistem inteligent pentru etichetare. 

    Pentru prezentari sau demonstratii, poti folosi acumulatorul Li-ion Icon 500 etichete, care asigura autonomie sistemului. Fie ca ai o arhiva, un depozit, un atelier sau o biblioteca, aparatele de etichetare Viamond se vor dovedi de mare ajutor!

    Alege garantia calitatii Viamond - unic furnizor de produse de papetarie si birotica - si beneficiaza de transport gratuit la comenzi de minim 299 de Lei!

  • Genti si rucsacuri pentru laptop

    Esti in cautarea unei huse pentru laptopul tau, sau a unei coperti pentru tableta? Alege din zecile de produse pe care ti le-am pus la dispozitie pe Viamond.ro! Gasesti acum geanta laptop sau rucsaci laptop, huse tablete hardcase Falcon, genti pentru tablete din poliester sau din imitatie de piele. Afla mai multe despre marimi si culori consultand oferta noastra!

    Acum ai vouchere si cadouri la produsele Viamond, asa ca nu mai sta pe ganduri si comanda online chiar acum! Poti plati si in rate, cu cardul, fara dobanda!

    Iti vom asigura transport gratuit, oriunde in tara, pentru comenzi de min. 299 Lei!

  • Accesorii pentru tablete si smartphone

    Descopera oferta completa de accesorii telefoane sau tablete pe care ti-am pus-o la dispozitie. Ai parte de huse, incarcatoare portabile, cabluri de date, huse si suporturi pentur tablete la cele mai avantajoase preturi! Comanda acum si convinge-te de calitatea produselor Viamond!

    Unic furnizor de articole de birotica si accesorii IT, Viamond are peste 25 de ani de experienta in domeniu! Acum poti beneficia si tu de calitatea garantata Viamond si de livrarea rapida si in siguranta, pe tot teritoriul tarii!

  • Medii de stocare si memorii (card/usb)

    Daca ai nevoie sa stii ca amintirile tale sunt si vor fi in siguranta pentru multi ani, alege medii de stocare si memorii card/usb de la Viamond. Acestea sunt compatibile cu orice fel de aparatura actuala, fiind perfecte pentru birouri sau pentru acasa. 

    Alege dintr-o gama larga de medii de stocare si memorii, precum CD-uri, DVD-uri, memory stick usb, memorii si adaptoare SD, perfecte pentru telefoane/aparate de fotografiat sau hard-uri externe Philips de mare capacitate. Beneficiaza de ofertele de preturi si comanda chiar azi de pe site. 

    Consulta produsele pentru mai multe detalii legate de capacitatea de stocare a produselor. Acum ai posibilitatea de a plati in rate cu cardul, fara dobanda!

  • Produse dezinfectante

    Alege dintr-o multitudine de produse pentru dezinfectat suprafete sau maini, perfecte pentru mediul de lucru de la birou! Pastreaza acum curatenia mediului de lucru cu produse dezinfectante de la Viamond! Comanda online si beneficiaza de ofertele de pret.

    Acum poti alege sa platesti si in rate, cu cardul, fara dobanda! Livrari rapide in toata tara!

    Viamond - Experienta de peste 25 de ani in domeniul birotica si accesorii IT.

  • Masini de stantat la cald si accesorii

    Poti personaliza acum cutii de cadouri, cutii pentru sticle de vin, invitatii de nunta si multe altele, folosind echipamentele profesionale pentru stantat.

    Te asteptam cu o gama impresionanta de masini de stantat la cald si accesorii, precum si aparate pentru stantat electric, de la Unitec, Cyklos sau Opus. Din gama accesorii avem rame pentru sustinere text, set litere, folii speciale, inele de plastic, etc.

    Acum ai la Viamond vouchere si produse cadou, precum si livrare rapida si gratuita in toata tara, pentru comenzi ce depasesc 299 de Lei. 

    Motto-ul nostru este “Produse de calitate la preturi fara concurenta”!

  • Baterii si acumulatori

    Aceste accesorii sunt nelipsite din orice birou sau casa! Fie ca avem nevoie la telecomenzi sau la dispozitive portabile, un lucru este sigur: Nu putem trai fara baterii si acumulatori! De aceea, vei gasi aici o gama completa de baterii de diverse marimi, alkaline, ultraalkaline, reincarcabile si multe altele!

    Comanda online direct de pe site si ai parte de vouchere si produse cadou! Viamond.ro - Unic furnizor de produse de papetarie si birotica in Romania!

pe pagină
Se afişează 1-36 din 1318 articole
Se afişează 1-36 din 1318 articole
Cu ce se curata markerul permanent? 15/02/2022 11:02:14

Cu ce se curata markerul permanent?

Copiii sunt cei care lasa urme cu marker peste tot, insa si adultii mai pot gresi cateodata. Din fericire, astazi, petele de marker nu mai reprezinta o problema, pentru ca exista cateva solutii simple, care te ajuta sa le indepartezi sigur si rapid. Poate o sa ramai uimit de faptul ca si markerul permanent poate fi curatat in mod eficient, daca tii cont de cateva trucuri. Vrei sa stii cu adevarat cu ce se curata markerul permanent? Afla in cele ce urmeaza! Fie ca ai urme de pete pe pereti, covoare, mobila sau parchet, acum poti scapa imediat de ele. Copiii sunt foarte familiarizati cu tipurile de markere, avand in vedere ca le folosesc la scoala pentru a scrie pe tabla, dar si acasa...

Vezi mai mult
Lista rechizite clasa 1. Copilul tau invata mai usor cand are tot necesarul 15/02/2022 10:50:06

Lista rechizite clasa 1. Copilul tau invata mai usor cand are tot necesarul

Clasa I este o provocare nu doar pentru prichindeii care pasesc timid pe drumul vietii, ci si pentru parinti. Daca vrei ca micutul sa fie pregatit, arunca un ochi peste lista de rechizite clasa 1 si vezi ce ii lipseste. Ajuta-l pe copil sa mearga pregatit la ore si fara stres, astfel incat sa se concentreze numai pe invatat si joc. Pregatirea ghiozdanului si bifarea intregului necesar pentru desfasurarea orelor si realizarea temelor nu trebuie sa fie un stres in plus, nici pentru tine, nici pentru copilul tau. Officeclass.ro are o gama diversa de rechizite scolare din care iti poti achizitiona intreaga lista de rechizite clasa 1, solicitata de cadrele didactice. Daca vrei ca si copilul...

Vezi mai mult
Cumpara-i copilului tau o tabla de scris | Fa-i viata mai usoara! 08/10/2021 14:40:54

Cumpara-i copilului tau o tabla de scris | Fa-i viata mai usoara!

Nivelul educatiei din Romania este unul care lasa de dorit, iar "scoala online", care s-a desfasurat pe parcursul a mai bine de un an si jumatate, din cauza pandemiei de coronavirus, este doar ultima lovitura primita de invatamantul din tara noastra. In atare conditii, parintii trebuie sa se implice personal in dezvoltarea copiilor lor in acest domeniu, desi in Occident o asemenea abordare ar fi de neconceput. Tarile scandinave, in special, sunt recunoscute pentru modurile inovative in care ii educa pe cei mici, de la gradinita si pana cand devin adulti responsabili. Daca si tu te afli intr-o situatie similara celei descrise mai sus si trebuie sa improvizezi pentru a te asigura ca...

Vezi mai mult