Producători

Mos Craciun exista! 4 jucarii pe care le poti cumpara pentru copilul tau, de sarbatori
Postat de     12-12-2019    0Comentarii
Mos Craciun exista! 4 jucarii pe care le poti cumpara pentru copilul tau, de sarbatori

OfficeClass este mai mult decat un magazin online de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou, chiar daca ocupam prima pozitie in topul preferintelor voastre! Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si firmelor, insa bineinteles ca nu putem uita de copii.

Majoritatea produselor pentru ei se refera in special la activitatea scolara, de la caiete, atlase si harti, la instrumente de scris, ghiozdane si chiar vestiare metalice pentru sala de sport. Cu toate acestea, intrucat recreerea joaca un rol deosebit de important in dezvoltarea lor sanatoasa, avem o categorie speciala pentru asa ceva.

Este vorba despre categoria "Jucarii, jocuri si articole de petrecere", unde poti gasi numeroase produse de calitate, de la branduri renumite la nivel international, precum Apli, Herlitz, Pelikan, Schafer si V-Cube. Avand in vedere ca nu mai este mult pana vine Mos Craciun, daca tot ai intrat pe site-ul nostru cautand articole de birotica si papetarie, poti profita si poti achizitiona cateva cadouri pentru cel mic.

Avem noi 4 propuneri care cu siguranta il vor incanta si care te vor multumi si pe tine, din punct de vedere financiar:

1. Ursulet de plus, 20 de centimetri, Emirates - pret 67,37 de lei

Acest ursulet de plus poate fi companionul ideal atat pentru baietelul, cat si pentru fetita ta. De sub bradul de Craciun, va ajunge direct in bratele sale si il poate insoti pe cel mic chiar si la somn. Ursuletul este realizat dintr-un material foarte pufos, are o textura fina si o culoare alb-crem. Zambetul sau larg se va transpune cu siguranta si pe fata copilului tau.

2. Jucarie de plus, 35 de centimetri, catelus Keel Toys - pret 59,03 lei
Mai potrivita pentru fetite decat pentru baietei, intrucat vorbim totusi despre un catelus, aceasta jucarie de plus va fi indragita din primul moment. Simpaticul animalut este disponibil in trei modele: negru cu labute maro; maro cu botic si labute albe; negru cu botic si labute albe. Keel Toys este un producator celebru din Marea Britanie, care realizeaza indragitele jucarii Sparkle Eyes.

3. Brixies, 3D micro brick construction set, elefant / rinocer - pret 37,48 de lei

Ultimele doua propuneri de cadouri de la Mos Craciun OfficeClass vor starni imaginatia copilului tau si ii vor incita creativitatea. Este vorba, in primul rand, despre acest set de constructii de la Brixies, cu micro piese 3D tip Lego. Cu ajutorul lor, micutii tai vor putea construi fie un elefant, fie un rinocer. Aceste doua animale sunt printre cele mai indragite de copii, pentru ca au trasaturi distinctive si pot fi vazute doar la zoo. Caramizile disponibile au culorile alb si gri.

4. Puzzle 3D Apli, elefant / girafa / crocodil - pret 12,91 de lei

Nu in ultimul rand, puzzle-ul 3D de la Apli este o varianta mult mai atragatoare din punct de vedere vizual si mai putin plictisitoare decat un puzzle obisnuit. Asta cu atat mai mult cu cat obiectivul final este acela de a crea un animalut, fie ca vorbim despre un elefant, o girafa sau un crocodil. Aceste animale, pe care pana acum copilul tau le putea vedea doar la televizor sau la gradina zoologica, vor sta in palma sa.

Comentarii

Autentificati-va pentru a posta comentarii